Activiteiten

Sport

Jaarlijks wordt een schoolsportdag georganiseerd voor alle kinderen. Deze vindt plaats in het Kagerbos, op loopafstand van de school. De kinderen houden zich die dag bezig met hardlopen, verspringen, balgooien etc. De kleuters hebben hun sportdag op het veld naast de school.


Verhalen schrijven
Iedere week wordt door de kinderen in alle groepen een verhaal geschreven over een actueel onderwerp of een thema dat die week aan de orde is. De kinderen mogen deze verhalen voorlezen op de viering of in de kring in hun eigen groep.


Tuin
Iedere bouw heeft bij de school zijn eigen stukje tuin. Daarin wordt groente gekweekt die later wordt gebruikt bij het koken. Je eigen worteltjes smaken tenslotte een stuk lekkerder dan die van de groenteboer.
In het najaar gaan de bollen de tuin in om in het voorjaar weer te genieten van de bloemetjes. Natuurlijk moet tussendoor het onkruid regelmatig gewied worden  om de boel er een beetje netjes uit te laten zien.


Gelukkig krijgen de kleuter- en onderbouw hulp van moeders en zelfs opa's!

                              

Schoolreis / kamp
De kinderen van de kleuterbouw gaan ieder jaar op één dag op schoolreis. De bestemming is niet ver en sluit aan bij de belangstelling van de kleuters.

De andere groepen gaan 3 dagen op kamp. Hoewel alle kinderen naar dezelfde locatie gaan, worden daar apart van elkaar activiteiten ondernomen. Afgelopen jaren waren de bestemmingen Bergen aanZee en Lage Vuursche.
Voor het kamp wordt een beroep gedaan op ouders voor de extra begeleiding.