Kampverslag van Romy

Kamp was leuk, de spellen waren ook leuk. Het leukste was het chipsspel, maar ook het skittelspel. Ik had maar 1 skittel over, maar dat hoort ook zo. Ik sliep met Mandy. Als we nog even mochten praten voor het slapen, gingen we kwartet doen. Als wij kwartet hadden noemden we dat kwarktent.
We gingen kaarten schrijven en we deden ook een speurtocht, die was leuk. Er was onderweg een speeltuin waar we mochten spelen. Toen we weer bij het kamphuis waren, mochten we nog naar het strand. Maar ik bleef bij het kamphuis. We hadden een spel in de avond buiten, we moesten dierenplaatjes vinden die juf Esther had verstopt in de duinen. We hadden een pyjama-party in de avond, daarna mochten we nog praten en toen gingen we slapen. Ook in de avond ging juf Esther een sprookje voorlezen.
We gingen heel erg vaak naar de duinen. We hebben ook soep en pannenkoeken gegeten. We konden ook corvee krijgen. Ik heb een keer corvee gekregen, het was niet leuk. We hadden het leuk op de slaapkamer. Ik had een Penny mee. En ik sliep op nummer drie, met Mandy dus. We hadden ook een bonte avond. Dat was leuk. We moesten vrijdag inpakken. Toen waren we bij de bus, ik zat alleen. Toen waren we weer bij school. Mama stond te wachten met Jamie.